Logo

Our Posts

Projekat “Za dječiju radost i igru”

NVO “LEGALIS” je uspješno realizovao projekat pod nazivom “Za dječiju radost i igru.”

Ovim projektom izvršena je nabavka dječijeg mobilijara koji je postavljen kod vaspitne jedinice “Lane” vrtića “Eko bajka” u Pljevljima. Od mobilijara je nabaljeno: dva pokretna pvc tobogana; dvije strunjače; jedna metalna klackalica;jedna penjalica kvadrat; dvije ljuljaške sa jednom metalnom konstrukciom.

Ciljna grupa kojoj je projekat namijenjen su djeca uzrasta od 3 do 6 godina koja se nalaze u ovoj vaspitnoj ustanovi. Nadamo se da će ovaj mobilijar učiniti djecu srećniom i da će im omogućiti da bolje upotpune svoje dnevne aktivnosti boravka u ovoj ustanovi.

Posebnu zahvalnost dugujemo preduzeću “Vodovod”d.o.o.Pljevlja koji nam je obezbijedio tehničku podrško oko kopanja rupa, montiranja i postavljanja mobilijara. Zahvalnost dugujemo i preduzeću “Čistoća”d.o.o.Pljevlja čiju su zaposleni sakupili sitni otpad sa i oko igrališta, kao i odvoz viška zemlje sa samog igrališta.

Projekat je podržan od Opštine Pljevlja-Sekretarijata za društvene djelatnosti,a kroz raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama.

Nvo “Legalis” će i u buduće nastaviti sa ovakvim i sličnim projektnim aktivnostima.

          

           

Nvo “Legalis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *